Studentenlening geweigerd

Geldzorgen en humor

Humor kan je door de moeilijkste tijden heen helpen. Zie je het allemaal niet meer zitten omdat je studenten krediet geweigerd is je studie schulden torenhoog zijn opgelopen de cijfers even niet meevallen of je vriend of vriendin je heeft verlaten? geniet dan even van de humor op deze pagina en vergeet je zorgen.

Miljonair

Een vrouw verteld trots aan haar vriendin, "Ik ben verantwoordelijk voor het feit dat mijn man miljonair is" “Oja zegt de vriendin wat was hij voordat hij jou ontmoete? Waarop de vrowu antwoord: “miljardair”.

Termijnhandel

Helium was up. De veren waren down. Papier was gelijk. De messen waren scherp omhoog Potloden verloren een paar punten. Liften gaan omhoog, terwijl roltrappen hun langzame daling voortzetten. De lichte schakelaars waren om en mijnbouw raakte de rotsbodem. Luiers bleven onveranderd. Prijzen van ballonen waren opgeblazen. En de markt voor batterijen is geëxplodeerd in een poging de markt op te laden.

Een euro per punt

Een professor geeft zijn studenten een groot tentamen over geld. Hij geeft iedere student zijn test en gaat zitten wachten achter zijn bureau Zodra de tijd voorbij is leveren de studenten de test in. De professor merkte op dat één student een biljet van 100 Euro aan zijn test heeft vastgemaakt met daarbij een briefje: Voor iedere punt een Euro. De volgende dag deelt de professor de nagekeken tests uit. De betreffende student krijgt zijn tentamen terug met 64 Euro wisselgeld.

Gods visie op tijd en geld

Een dominee bid tot god en vraagt aan God “Hoe lang is tien miljoen jaar voor u?” En God antwoorden “een tel”. De volgende dag bidt de dominee opnieuw en vraagt “God hoeveel is tien miljoen euro voor u” En God zegt “een cent”. De volgende dag trekt de dominee zijn stoute gewaad aan en vraagt “God mag ik van u een cent” waarop God antwoord “wacht een tel”

Met geld is alles te koop

Ik kan een huis kopen ................. maar geen thuis
Ik kan een bed kopen ................. maar geen slaap
Ik kan een klok kopen ................ maar geen tijd
Ik kan medicijnen kopen ............. maar geen gezondheid
Ik kan seks kopen ..................... maar geen liefde

Humor met studentenlening!

Leningen niet meer te betalen? Studentenlening geweigerd blijf er de humor van in zien 't komt wel goed.

Geld lenen kost geld
disclaimer | privacy | © 2009 | Studentenlening.net | sitemap